Warmtepomp-actie

Vanwege de toenemende behoefte aan informatie rondom warmtepompen starten de energiecoöperaties PEN en De Groene Wieken een gezamenlijke actie over warmtepompen.

De actie houdt in dat we in mei 2023 zes informatieavonden organiseren. Wanneer u zich opgeeft voor een van deze avonden krijgt u informatie over alle soorten warmtepompen die momenteel op de markt zijn. Daarnaast geven we informatie over de subsidiemogelijkheden en de praktische mogelijkheden van de warmtepompen. We willen dat u een duidelijk beeld krijgt hoe in uw thuissituatie de warmtepomp toegepast kan worden. Dus welk type is het beste te gebruiken op basis van de specifieke kenmerken van uw woning.

Ook willen we de subsidiemogelijkheden met u doornemen. Welke zijn van toepassing en voor welke komt u in aanmerking? Daarbij zijn de uiteindelijke investering en de terugverdientijd voor u van belang. En om verder praktisch te blijven hebben we een lijst van bedrijven in de regio waar u terecht kunt voor het realiseren van uw plannen.

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor een van deze avonden. De data en locaties zijn als volgt:

DGW (Hollandscheveld, Elim, Nieuwlande)

11 mei Nieuwlande

16 mei Hollandscheveld

PEN (Pesse, Stuifzand, Fluitenberg)

9 mei Pesse

25 mei Stuifzand

U kunt bij aanmelding aangeven op welke datum u aanwezig wilt zijn. Iedereen is in principe welkom op elke avond.

Inschrijving voor De Groene Wieken kan op info@groenewieken.nl

Inschrijving voor PEN: info@penpesse.nl

Ik wil 4x per jaar de nieuwsbrief ontvangen